Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Dusíkaté látky ve výživě králíků
 (Peter Šufliarský)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//j2l5jf// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Stanovení retence dusíkatých látek zrnového čiroku u brojlerových kuřat
 (Rozálie Ingerlová)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5e7dk8// | Krmivářství / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných odrůd pšenice seté na ileální stravitelnost škrobu a dusíkatých látek u kuřecích brojlerů
 (František Vacek)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4l7nd8// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma

Vliv zdroje dusíkatých látek a neškrobových polysacharidů na produkci a složení mléka samic králíků, užitkovost a životaschopnost jejich potomstva
 (Linda Uhlířová)

2017, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//mceeir// | Zootechnika / Speciální zootechnika | Práce na příbuzné téma

Možnosti snížení obsahu dusíkatých látek v krmných směsích pro brojlerová kuřata
 (Vojtěch Rada)

2018, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//m2psde// | Zootechnika / Speciální zootechnika | Práce na příbuzné téma

Stanovení kvality proteinu a její změny během tepelné úpravy jedlého hmyzu
 (Pavla Štoková)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8qbwjy// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Návrh marketingové strategie - hmyzí protein jako běžná součást lidského jídelníčku.
 (Kateřina Kopúnová)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//i1oaaj// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Hmyz – (staro)nová potravina: ekonomické souvislosti a marketingová strategie.
 (Vendula Smilková)

2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gnmepk// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Porovnání kvality hmyzího proteinu s proteinem běžně přítomným v potravě
 (Anna Jílková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//42lv72// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)