Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slovaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Innovations in the Hospitality Sector
(Victoriia Kukushkina)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13756/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Carving v gastronomii
(Patrik Grech)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13078/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
(Jitka Kutzendörferová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
(Pavel Nikl)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8583/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Trendy v současné gastronomii
(Karolína Beyerová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15331/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Franchising jako forma podnikání v oblasti gastronomie
(Gabriela VROBELOVÁ)2020, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//1szen3// | Ekonomika a management / Management obchodních činností | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
(Tereza Štěrbová)2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB10329 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako součást kulturního turismu
(Rebeka Maria Kasapidu)2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/i6n2v/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Management v kultuře | Práce na příbuzné téma
Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii
(Radek OLIVER)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0en3hn// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Rozšíření výukových textů o prvky moderní gastronomie
(Martina Caisbergerová)2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kku73/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma