Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Food and Cusine of the Haná Region: then and now
(Tereza Sehnalová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11500/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
PROBLEMATIKA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENTU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM
(Martin Barák)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/w4m26z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma
Raw Food
(Veronika Zahradník Ďurišová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/vk4kj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike
(Natália Vargová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13082/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
History and Analysis of Chinese Restaurants in a Selected Region
(Bianca Nicole Necpal)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/q6cdm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Digital B2B Platform Models in the German Recycling Industry Enabling a shared understanding and a strategic perspective of characteristics and success factors by a mixed-methods approach of the secondary metals industry in Germany
(Matthias Spanic)2021, Disertační práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ge3p34// | Economics and Management / Business Management and Economics | Práce na příbuzné téma
Posouzení LDS a staveb a konstrukcí pro myslivost na lesním úseku Svojetice
(Bohuslav Burian)2023, Bakalářská práce, Fakulta lesnická a dřevařská / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//mvqrgd// | Lesnictví / Provoz a řízení myslivosti | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení situace a finanční kondice podniku - identifikace nepříznivých ukazatelů a možných rizik, doporučení pro ČSPL, a.s.
(Tomáš ULIP)2020, Diplomová práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//ymr93n// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
(Oleksandr Biley)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6328/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma