Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Food and Cusine of the Haná Region: then and now
 (Tereza Sehnalová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11500/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic

PROBLEMATIKA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENTU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM
 (Martin Barák)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/w4m26z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Theses on a related topic

Raw Food
 (Veronika Zahradník Ďurišová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/vk4kj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

History and Analysis of Chinese Restaurants in a Selected Region
 (Bianca Nicole Necpal)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/q6cdm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic

Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike
 (Natália Vargová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13082/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Posouzení LDS a staveb a konstrukcí pro myslivost na lesním úseku Svojetice
 (Bohuslav Burian)

2023, Bakalářská práce, Fakulta lesnická a dřevařská / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//mvqrgd// | Lesnictví / Provoz a řízení myslivosti | Theses on a related topic

Zhodnocení situace a finanční kondice podniku - identifikace nepříznivých ukazatelů a možných rizik, doporučení pro ČSPL, a.s.
 (Tomáš ULIP)

2020, Diplomová práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//ymr93n// | Ekonomika a management / | Theses on a related topic

Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
 (Oleksandr Biley)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6328/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic