Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Antioxidační kapacita

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 13 theses)
Antioxidační kapacita instantních čajů
 (Štěpán Hainiš)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
 (Aneta Zemánková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Vliv vodního stresu na obsah fenolických sloučenin a antioxidační kapacity v hlizách brambor
 (Markéta Strankmüllerová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ou6hjr// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Vliv stresu suchem na obsah vitaminu C a antioxidační kapacity v hlízách brambor
 (Tereza Kvapilová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gomf08// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Obsahové látky jedlých květů a jejich antioxidační aktivita
 (Eliška Tvrzníková)

2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bl9efg// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Theses on a related topic

Antioxidační vlastnosti jablek ošetřených osmo-dehydratací\nl{} s přídavkem skořicového aldehydu
 (Barbora Kuchlerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//w3x0mu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Antioxidační kapacita instantních čajů
 (Štěpán Hainiš)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Antioxidanty v bylinných čajích
 (Eva Musilová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gxo90d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Antioxidanty ve víně a jejich možné obsahové ovlivnění
 (Kateřina Mikešová)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//89cyox// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic

Antioxidanty - syntetické a přírodní látky
 (Veronika MITUROVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//f8tbhx// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 13 theses)