Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Cider

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kvalita jablek pro zpracování na alkoholické nápoje
 (Barbora Dočkalová)

2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//srtbsn// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality jablek v závislosti na podmínkách jejich pěstování
 (Ivona Dresslerová)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//0yzsu3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování
 (Jaroslav PÍSAŘÍK)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gaiwmr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení odrůdových šťáv z jablek
 (Nicola Sochorcová)

2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rfc7bb// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Cider - technologie výroby a průzkum informovanosti
 (David URBÁNEK)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j5t0g5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Nízkoalkoholické ovocné nápoje typu cider
 (Lucie Hrazdírová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bft81e// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby cideru a jeho význam v potravinářství
 (Hana Štefanová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//4m7wk8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Technologické možnosti výroby ciderů a sladinových kvašených nápojů.
 (Jakub Sojka)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//syx4y6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby ciderů sekundární fermentací ovocných vín
 (Ondřej Novotný)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kiyvvz// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider
 (Marek Kubáň)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1kxv6o// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma