Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita jablek pro zpracování na alkoholické nápoje
(Barbora Dočkalová)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//srtbsn// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality jablek v závislosti na podmínkách jejich pěstování
(Ivona Dresslerová)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0yzsu3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování
(Jaroslav PÍSAŘÍK)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gaiwmr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových šťáv z jablek
(Nicola Sochorcová)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rfc7bb// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Cider - technologie výroby a průzkum informovanosti
(David URBÁNEK)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j5t0g5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nízkoalkoholické ovocné nápoje typu cider
(Lucie Hrazdírová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bft81e// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby cideru a jeho význam v potravinářství
(Hana Štefanová)2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//4m7wk8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Technologické možnosti výroby ciderů a sladinových kvašených nápojů.
(Jakub Sojka)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//syx4y6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby ciderů sekundární fermentací ovocných vín
(Ondřej Novotný)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kiyvvz// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider
(Marek Kubáň)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1kxv6o// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma