Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kapalinová chromatografieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza antioxidantů v přírodních matricích s využitím spojení kapalinové chromatografie s hmotnostní spektrometrií
(Petra Šilarová)2018, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//lhaugc// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení biologicky významných látek v rostlinách tradiční asijské medicíny pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie
(Eliška Krejzová)2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ze59q/ | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Separace polyfenolů v octech kapalinovou chromatografií\nl{} s využitím gradientové eluce
(Barbora Čápová)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//sgqbt8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační parametry modelového výrobku z ovoce
(Lenka KRATOCHVÍLOVÁ)2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//64remw// | Učitelství pro základní školy / Mn-Chn | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita extraktů zeleného čaje
(Michal Šedý)2018, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//xq44ay// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita nápoje Kombucha z různých druhů čajů
(Karina Prikhodko)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wruxfm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Virucidní aktivita přírodních látek
(Semen Sereda)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//inh4rb// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Studium degradace katechinů v zeleném čaji pomocí HPLC s rychlými gradienty a hmotnostně spektrometrickou detekcí
(Daniela Havlová)2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//tot215// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma