Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
přídatné látkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Umělá barviva v potravinách a jejich dopad na zdraví člověka.
(Justýna Kučerová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mwrtv9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Barviva v potravinách
(Lucie Kroutilová)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//r03964// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Betalainy, přírodní barviva obsažená v červené řepě
(Barbora Kvášová)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0kvvps// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Barviva v potravinovém průmyslu a jejich získávání
(Štěpán Martinek)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n8ar2k// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Simultánní stanovení potravinářských barviv s využitím UV/Vis spektrofotometrie
(Martin ŠPINKA)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//bpvqlk// | Chemie / Toxikologie a analýza škodlivin | Práce na příbuzné téma
Detekce toxických účinků syntetických barviv metodou stanovení inhibice růstu Lemna minor
(Markéta TVARDKOVÁ)2012, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//b48jy7// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Stanovení toxicity a genotoxicity vybraných potravinářských barviv pomocí testu na Allium cepa
(Eva HAVRANKOVÁ)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//k9zv3o// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Potravinářská barviva
(Nikola Králová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tjus27// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Přírodní barviva a jejich stálobarevnost v potravinářských výrobcích
(Zuzana Hledíková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lqcsig// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Betalainy, přírodní barviva obsažená v červené řepě
(Barbora Kvášová)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0kvvps// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma