Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Oxidační a tepelná stabilita jedlých olejů
(Petra Kučerová)2013, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mespw0// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení oxidační stability lněného oleje
(Helena Černá)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wqagnd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Oxidační změny rostlinných olejů
(Veronika Görögová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//782dfx// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma
Oxidační a tepelná stabilita jedlých olejů
(Petra Kučerová)2013, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mespw0// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Oxidační stabilita tuku jedlého hmyzu
(Petra Belfínová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ukyy73// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Stabilita stolních olejů
(Zuzana Benedová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7h8l3r// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Oxidační a tepelná stabilita jedlých olejů
(Petra Kučerová)2013, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mespw0// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Změny stability potravin vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
(Petra Škvorová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w36og1// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Stanovení oxidační stability lněného oleje
(Helena Černá)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wqagnd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny sušiny a oxidační stability ořechů po ošetření mikrovlnným zářením
(Jan Obdržálek)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wxlk8z// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma