Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Antioxidační kapacita

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antioxidační kapacita instantních čajů
 (Štěpán Hainiš)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
 (Aneta Zemánková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vodního stresu na obsah fenolických sloučenin a antioxidační kapacity v hlizách brambor
 (Markéta Strankmüllerová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ou6hjr// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv stresu suchem na obsah vitaminu C a antioxidační kapacity v hlízách brambor
 (Tereza Kvapilová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gomf08// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Obsahové látky jedlých květů a jejich antioxidační aktivita
 (Eliška Tvrzníková)

2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bl9efg// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti jablek ošetřených osmo-dehydratací\nl{} s přídavkem skořicového aldehydu
 (Barbora Kuchlerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//w3x0mu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv půdního dusíku na antioxidační kapacitu rajčat
 (Hana NENUTILOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j85ymr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení biologicky aktivních látek v čerstvých ovocných šťávách
 (Gabriela Františová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yxxqad// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Ovocné a zeleninové nápoje a jejich biologicky aktivní látky
 (Marcela Paličková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jlkmtf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma