Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Optimalizace metody mikroextrakce na tuhou fázi pro stanovení perzistentních polutantů
 (Petr Hykyš)

2018, Bakalářská práce, Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//dq4743// | Nanotechnologie / Nanomateriály | Práce na příbuzné téma

Mikroextrakce na tuhou fázi - optimální technika pro profilování aroma potravin
 (Kateřina Nořinská)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//yqpwii// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Izolace emisí z potravinových obalů pomocí techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME)
 (Jakub Tomáško)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//ehs0ho// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Využití techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME) při forenzním šetření kvality vybraných potravin
 (Lucie Pelantová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//gt8add// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Využití mikroextrakce na tuhou fázi pro stanovení volatilních organických látek ve vodách
 (Lukáš EICHLER)

2012, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//qs6ns4// | Ekologie a ochrana prostředí / Ochrana životního prostředí | Práce na příbuzné téma

Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu profilu těkavých látek chmele
 (Hana Štefanová)

2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//uyxwfo// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu aromaprofilu piva
 (Dominika Šuhajová)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//e1ueuj// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza hořkých kyselin v pivu s využitím extrakce na míchací tyčince
 (Martina Joklíková)

2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//k3ih5h// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza těkavých látek ve vzorcích vybraných bylin pomocí plynové chromatografie
 (Jana Klímová)

2013, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//q1w18g// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)