Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kravské mlékoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mateřské mléko a jeho náhražky
(Marie Pettíková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lewa2q// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mléko a mléčné výrobky ve stravě dětí základních škol
(Jiří Kučera)2010, Diplomová práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w2246/ | Tělesná výchova a sport / Učitelství tělesné výchovy pro základní a střední školy | Práce na příbuzné téma
Mléčné výrobky vhodné pro spotřebitele s laktózovou intolerancí
(Nela Kumová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k5lkau// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Intolerance laktózy vs. Alergie na mléko
(Jakub Přikryl)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//xafy14// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Alergie a intolerance na jednotlivé složky mléka a návrh jejich kompenzace ve výživě člověka
(Šárka Horáková)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//iz9jhv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Prevalence potravinové intolerance a alergie u dospělé populace ČR
(Marta CHUDOBOVÁ TVRDÍKOVÁ)2021, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//rl5tff// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Alergie na mléko a snižování rizika jejího vzniku
(Lucie KONEČNÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4fwyqb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Význam mléka a jeho složek ve výživě a ve vztahu k alergiím a intoleranci.
(Petra Dědinová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//95yvxr// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma