Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bezpečnost

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
 (Věra Šmídová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uf11hc// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma

Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
 (Pavla JÍLKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1ntlqy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
 (Soňa Nováčková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/95xhm4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
 (Lenka Nováková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//09rosv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
 (Jaroslav BANÝ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sril5m// | Chemie a technologie materiálů / Řízení technologických rizik | Práce na příbuzné téma

Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu
 (Zuzana LAMPERTOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gl0zo4// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP
 (Eva Dočekalová)

2014, Diplomová práce, Fakulta ekonomicko-správní / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//wy8gac// | Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku | Práce na příbuzné téma

PROBLEMATIKA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENTU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM
 (Martin Barák)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/w4m26z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma

Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování
 (Pavla Wochová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jwiq1w// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma