Theses on the same topic (having an identical keyword):
MasoKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vývoj a v využití vícekanálových biosensorů pro stanovení kvality vína
(Ondřej Kubesa)2012, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ikhxf/ | Biochemie / | Theses on a related topic
Hodnocení čerstvosti masa a masných výrobků s využitím metodiky DART
(Karolína Fouknerová)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//fr1ly5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Možnosti prodloužení kvality ("čerstvosti") rybího masa a analýza změn při jeho skladování
(David KLEČACKÝ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0ztvmc// | Zootechnika / | Theses on a related topic
Chemické a fyzikální ukazatele kvality masa
(Petra Šenkýřová)2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0l1100// | Farmakochemie a medicinální materiály / | Theses on a related topic
Sledování čerstvosti masa na základě metabolomických profilů a jiných markerů
(Tereza Škorpilová)2019, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ta6jk1// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Theses on a related topic
Čerstvost rybího masa a rybích výrobků
(Pavla Bardaševská)2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//as2m4o// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Analýza měření čerstvosti rybího masa v závislosti na době a podmínkách jeho skladování
(Jan ŠKRLETA)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//l867bs// | Zootechnika / | Theses on a related topic