Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vývoj a v využití vícekanálových biosensorů pro stanovení kvality vína
 (Ondřej Kubesa)

2012, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ikhxf/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení čerstvosti masa a masných výrobků s využitím metodiky DART
 (Karolína Fouknerová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//fr1ly5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Možnosti prodloužení kvality ("čerstvosti") rybího masa a analýza změn při jeho skladování
 (David KLEČACKÝ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0ztvmc// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Chemické a fyzikální ukazatele kvality masa
 (Petra Šenkýřová)

2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//0l1100// | Farmakochemie a medicinální materiály / | Práce na příbuzné téma

Sledování čerstvosti masa na základě metabolomických profilů a jiných markerů
 (Tereza Škorpilová)

2019, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ta6jk1// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Čerstvost rybího masa a rybích výrobků
 (Pavla Bardaševská)

2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//as2m4o// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza měření čerstvosti rybího masa v závislosti na době a podmínkách jeho skladování
 (Jan ŠKRLETA)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//l867bs// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma