Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentované, mléčné, výrobky, bakterie, mléčného, kvašení, analýza, potravin, probiotikaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Bakterie mléčného kvašení v potravinářském průmyslu.
(Michaela Jurčáková)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ui70t/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství přírodopisu pro základní školy Pedagogické asistentství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma
Analýza spotřeby vybraných potravin v ČR
(Lenka Kymlová)2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0z11w6// | Veřejná správa a regionální rozvoj / | Práce na příbuzné téma
Analýza spotřeby vybraných potravin v ČR
(Lucie Drbalová)2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9x67ap// | Veřejná správa a regionální rozvoj - c.v. Litoměřice / | Práce na příbuzné téma
Analýza nákupního chování zákazníka při nakupování potravin na internetu
(Tereza Smutná)2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ns459q// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě potravin ve vybraných zemích Evropy
(Linda Krčmářová)2024, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//chg2vn// | Informatika / | Práce na příbuzné téma
Statistická analýza ve výživě a spotřebě potravin lidí v České republice
(Denisa Jiroutová)2019, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qyxn4k// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Kysané mléčné výrobky ve výživě dospělých
(Roman MEZEY)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//ed6o8w// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Izolace bakterií mléčného kvašení a stanovení jejich fermentačních vlastností
(Anastázie Paclová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//isdm23// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
(Lucie Červenková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tqmhzm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Identifikace vybraných druhů bakterií mléčného kvašení v mléčných výrobcích
(Růžena Vystavělová)2012, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//3wtaj1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma