Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentované, mléčné, výrobky, bakterie, mléčného, kvašení, analýza, potravin, probiotika

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
 (Anton Miroshnichenko)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/5r7ntt/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Růst bakterií mléčného kvašení ve velbloudím mléce
 (Eliška Krajáková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g7iu6v// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)