Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentované, mléčné, výrobky, bakterie, mléčného, kvašení, analýza, potravin, probiotikaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
(Anton Miroshnichenko)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/5r7ntt/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Růst bakterií mléčného kvašení ve velbloudím mléce
(Eliška Krajáková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g7iu6v// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma