Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Technologie nízkoalkoholických a nealkoholických piv
 (Dominika Šuhajová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//dbu5nl// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby nealkoholických piv
 (Hana MÁCHALOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3zc6gm// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby nízkostupňových piv
 (Nikola Jedličková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//g7m2zo// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení nealkoholických piv v závislosti na technologii výroby
 (Markéta BRABCOVÁ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//f8n7kd// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Charakteristiky nealkoholických piv
 (Matěj Holý)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//8bewg7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Porovnání složení bezalkoholických a alkoholických piv
 (Jan Novotný)

2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//0go6rg// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Monitoring biologicky aktivních látek ve vybraných druzích piva
 (Hana Buchtelová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qz79ve// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání složení bezalkoholických a alkoholických piv
 (Jan Novotný)

2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//0go6rg// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Způsoby přípravy de-alkoholizovaných nápojů (pivo, víno)
 (Milan Bartoš)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//or5svl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Pivo pro konzumenty s metabolickým omezením
 (Tomáš Vaško)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9nvnn5// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)