Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie nízkoalkoholických a nealkoholických piv
(Dominika Šuhajová)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//dbu5nl// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby nealkoholických piv
(Hana MÁCHALOVÁ)2011, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3zc6gm// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby nízkostupňových piv
(Nikola Jedličková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//g7m2zo// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení nealkoholických piv v závislosti na technologii výroby
(Markéta BRABCOVÁ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//f8n7kd// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Charakteristiky nealkoholických piv
(Matěj Holý)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//8bewg7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Porovnání složení bezalkoholických a alkoholických piv
(Jan Novotný)2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0go6rg// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Monitoring biologicky aktivních látek ve vybraných druzích piva
(Hana Buchtelová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qz79ve// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání složení bezalkoholických a alkoholických piv
(Jan Novotný)2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0go6rg// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Způsoby přípravy de-alkoholizovaných nápojů (pivo, víno)
(Milan Bartoš)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//or5svl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Pivo pro konzumenty s metabolickým omezením
(Tomáš Vaško)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9nvnn5// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma