Theses on the same topic (having an identical keyword):

Micelární, elektrokinetická, chromatografie, s, redukovaným, elektroosmotickým, tokem

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Micelární elektrokinetická chromatografie přírodních antioxidantů s programovanou změnou složení pseudostacionární fáze
 (Jana Váňová)

2012, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//4xotfh// | Chemie / Analytická chemie | Theses on a related topic

Separace flavonoidů pomocí micelární elektrokinetické chromatografie s redukovaným elektroosmotickým tokem
 (Eva Růžičková)

2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//6vldei// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Spojení elektrokinetické chromatografie s hmotnostní spektrometrií v toxikologické a klinické analýze
 (Martin ŠVIDRNOCH)

2016, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//lbtrm6// | Chemie / Analytická chemie | Theses on a related topic

Separace nilutamidu, flutamidu a fluridu micelární elektrokinetickou chromatografií
 (Petra Nováková)

2009, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Palackého

http://theses.cz/id//t16xsb// | Chemie / | Theses on a related topic

Separace flavonoidů pomocí micelární elektrokinetické chromatografie s redukovaným elektroosmotickým tokem
 (Eva Růžičková)

2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//6vldei// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Separace flavonoidů pomocí micelární elektrokinetické chromatografie s redukovaným elektroosmotickým tokem
 (Eva Růžičková)

2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//6vldei// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Separace flavonoidů pomocí micelární elektrokinetické chromatografie s redukovaným elektroosmotickým tokem
 (Eva Růžičková)

2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//6vldei// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic