Theses on the same topic (having an identical keyword):
čajKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Látky rostlinného původu jako alternativa konvenčních konzervantů v masných výrobcích
(Jana Dudková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oefyhm// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Studium degradace katechinů v zeleném čaji pomocí HPLC s rychlými gradienty a hmotnostně spektrometrickou detekcí
(Daniela Havlová)2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//tot215// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Vývoj HPLC/UPLC metodiky pro rychlý screening separace fenolových kyselin
(Petra VYSTAVĚLOVÁ)2013, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//no5fnj// | Chemie / Ekochemie | Theses on a related topic
Stanovení kofeinu a jeho metabolitů pomocí HPLC/MS
(Kateřina TESAŘÍKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//pvddss// | Biologie / Biologie-Chemie | Theses on a related topic