Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Skořicový aldehydKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Skořicový aldehyd jako potravinářské aditivum
(Kateřina Hájková)2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//vea91d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Skořicový aldehyd jako potravinářské aditivum
(Kateřina Hájková)2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//vea91d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Stabilita quercetinu v celulózovém materiálu
(Tomáš Tyemnyák)2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//hamud1/TyemnyakT_Stabilita_kvercetinu_LC_2016.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Skořicový aldehyd jako potravinářské aditivum
(Kateřina Hájková)2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//vea91d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma