Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Skořicový aldehyd

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Skořicový aldehyd jako potravinářské aditivum
 (Kateřina Hájková)

2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//vea91d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Skořicový aldehyd jako potravinářské aditivum
 (Kateřina Hájková)

2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//vea91d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Stabilita quercetinu v celulózovém materiálu
 (Tomáš Tyemnyák)

2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//hamud1/TyemnyakT_Stabilita_kvercetinu_LC_2016.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Skořicový aldehyd jako potravinářské aditivum
 (Kateřina Hájková)

2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//vea91d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma