Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
potravinové vzorkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Aplikace spektrálních a nespektrálních analytických metod pro sledování kvality kečupů
(Barbora Havlíčková)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//2bj6gs// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace mikrovlnného rozkladu potravinových vzorků pro potřeby multielementární analýzy technikou o-TOF-ICP-MS
(Iva Nedělková)2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//p2wate// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití techniky o-TOF-ICP-MS při prvkové analýze potravin
(Eva Kroft)2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//wekyys// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Prvková analýza potravinových doplňků pomocí o-TOF ICP MS
(Iveta Petrovická)2008, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ku5a1x// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Problematika multiprvkové analýzy potravinových vzorků metodou hmotnostní spektrometrie s ionizací v indukčně vázaném plazmatu a průletovým analyzátorem s ortogonální akcelerací iontů
(Lucie Pilařová)2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//65l8e7// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma