Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

potravinové vzorky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Aplikace spektrálních a nespektrálních analytických metod pro sledování kvality kečupů
 (Barbora Havlíčková)

2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//2bj6gs// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Optimalizace mikrovlnného rozkladu potravinových vzorků pro potřeby multielementární analýzy technikou o-TOF-ICP-MS
 (Iva Nedělková)

2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//p2wate// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití techniky o-TOF-ICP-MS při prvkové analýze potravin
 (Eva Kroft)

2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//wekyys// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

Prvková analýza potravinových doplňků pomocí o-TOF ICP MS
 (Iveta Petrovická)

2008, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ku5a1x// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma