Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Antioxidační kapacita absintů
 (Hana Dočekalová)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9q4wei// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita instantních čajů
 (Štěpán Hainiš)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Využití metody HPLC na hodnocení ovocných šťáv
 (Kristýna Spurná)

2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3yobop// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
 (Kateřina Veselá)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//e9iwa9// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Metody hodnocení kvality medu
 (Marie Procházková)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o1vy54// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
 (Aneta Zemánková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty ve vybraných odrůdách hrušní
 (Barbora Havlíčková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hnf5yy// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v obilovinách a pseudocereáliích
 (Erika Pavelková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5jclhi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza antioxidantů v bylinných nápojích s využitím \nl{}miniaturizované extrakce tuhou fází
 (Tereza Sychrovská)

2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//z0uqf2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza přírodních antioxidantů v potravinách a potravinových surovinách s využitím moderních analytických metod
 (Kateřina Pravcová)

2024, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//0kx49f// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)