Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační kapacita absintů
(Hana Dočekalová)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9q4wei// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita instantních čajů
(Štěpán Hainiš)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Využití metody HPLC na hodnocení ovocných šťáv
(Kristýna Spurná)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3yobop// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
(Kateřina Veselá)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//e9iwa9// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Metody hodnocení kvality medu
(Marie Procházková)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o1vy54// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
(Aneta Zemánková)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty ve vybraných odrůdách hrušní
(Barbora Havlíčková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hnf5yy// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty v obilovinách a pseudocereáliích
(Erika Pavelková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5jclhi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza antioxidantů v bylinných nápojích s využitím \nl{}miniaturizované extrakce tuhou fází
(Tereza Sychrovská)2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//z0uqf2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza přírodních antioxidantů v potravinách a potravinových surovinách s využitím moderních analytických metod
(Kateřina Pravcová)2024, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0kx49f// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma