Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidanty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Antioxidační kapacita absintů
 (Hana Dočekalová)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9q4wei// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita instantních čajů
 (Štěpán Hainiš)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Využití metody HPLC na hodnocení ovocných šťáv
 (Kristýna Spurná)

2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3yobop// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
 (Aneta Zemánková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
 (Kateřina Veselá)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//e9iwa9// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Metody hodnocení kvality medu
 (Marie Procházková)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o1vy54// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Význam antioxidační kapacity potravin pro lidský organismus a metody jejího stanovení
 (František Herynek)

2013, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//26eqzn// | Speciální chemicko-biologické obory / Klinická biologie a chemie | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita hroznového vína
 (Eva KÝVALOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zaxfwu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty ve vybraných odrůdách hrušní
 (Barbora Havlíčková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hnf5yy// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v obilovinách a pseudocereáliích
 (Erika Pavelková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5jclhi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)