Theses on the same topic (having an identical keyword):
český strakatý skotKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Nutriční hodnota a oxidační stabilita rybích olejů a doplňků stravy obsahujících n-3 mastné kyseliny
(Michaela Krlínová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sc1ec0// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv mastných kyselin v krmné dávce prasat na kvalitu hřbetního tuku.
(Lucie Humeni)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1yl8y2// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Theses on a related topic
Pastevní výkrm kuřat a kvalita masa
(Eliška Suchanová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//401kg1// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Parazitární napadení a kvalita masa hostitele
(Petra Dědinová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3jlj0u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
(Klára Mikulíková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//a594pu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic
Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa
(Kristýna Najmanová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zi46up// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
(Jana Lainková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/x665x/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Theses on a related topic
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
(Michaela Boušová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/m8pk8/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Theses on a related topic
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
(Kristýna Horváthová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
(Andrea Hercová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic