Theses on the same topic (having an identical keyword):

český strakatý skot

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 29 theses)
Nutriční hodnota a oxidační stabilita rybích olejů a doplňků stravy obsahujících n-3 mastné kyseliny
 (Michaela Krlínová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sc1ec0// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Vliv mastných kyselin v krmné dávce prasat na kvalitu hřbetního tuku.
 (Lucie Humeni)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1yl8y2// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Theses on a related topic

Pastevní výkrm kuřat a kvalita masa
 (Eliška Suchanová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//401kg1// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Parazitární napadení a kvalita masa hostitele
 (Petra Dědinová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3jlj0u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
 (Klára Mikulíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//a594pu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic

Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa
 (Kristýna Najmanová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zi46up// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
 (Jana Lainková)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/x665x/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Theses on a related topic

Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
 (Michaela Boušová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/m8pk8/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Theses on a related topic

Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
 (Kristýna Horváthová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
 (Andrea Hercová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 29 theses)