Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zhodnocení systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
(Denisa Tomková)2017, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5i2knw// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
(Michaela Kindlová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM
(Anna Kobylková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/o7ca2v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení systému HACCP ve franchisingovém stravovacím zařízení
(Lucie Došková)2016, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1qqqxw// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Analýza systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
(Pavla Moutelíková)2011, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qmt1h8// | Podnikání a administrativa / | Práce na příbuzné téma
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
(Pavla HENDRYCH JÍROVÁ)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lkqxfn// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
(Ademi Akhmetova)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/owblo/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
(Vladěna Rohlíčková)2016, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u9pc3/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Food environment v Brně
(Kateřina Lacinová)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/f5jow/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
(Maija-Leeza Lidmila)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/h94h5/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma