Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
PotravinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovlivňujicí zdravé jídlo ve vybraném regionu
(Simona Pokorná)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11134/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Jaké faktory rozhodují o výběru potravin u spotřebitele v ČR
(Marcela KLÍMKOVÁ)2021, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//6gg6qq// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
(Julius Mock)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14200/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující spotřebitele při nákupu potravin (případ okázalých potravin a potravin běžné spotřeby)
(Pavel Kamarýt)2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k79s65// | Veřejná správa a regionální rozvoj / | Práce na příbuzné téma