Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti úpravy těst a jejich fortifikace při výrobě pekárenských výrobků
(Madina Samenova)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ffysub// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Simulace automatizace procesu třídění pekárenských výrobků s využitím průmyslového robota
(Václav ČEPELÁK)2023, Diplomová práce, Fakulta strojní / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//o81ovj// | Průmyslové inženýrství a management / | Práce na příbuzné téma
Ekvivalentní náhrada běžných stabilizátorů pro termostabilní náplně pekárenských výrobků
(Diana Soudková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//szb4b2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Úprava technologie přípravy kvasů a vedení těst u bezlepkových pekárenských výrobků
(Magdalena Petrová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tagw46// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Glass Bread
(Anna KLINKÁČKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Fakulta umění a designu / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//db9cqm// | Výtvarná umění / Design - ateliér Sklo | Práce na příbuzné téma
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
(Remziye Köpük)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fj9ah5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Bread baking simulation to optimize energy consumption
(Teymur Gasimov)2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0zoulv// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Near-Eastern Tannurs Now & Then: A Close-Up View of Bread Ovens with Respect to the Archaeological Evidence and Selected Ethnographical Examples
(Lenka Tkáčová)2013, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/r8eat/ | Historické vědy / Pravěká archeologie Předního Východu | Práce na příbuzné téma
Mapping and identification of flowering time genes in bread wheat (Triticum aestivum L.)
(Zuzana IVANIČOVÁ)2017, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//1s8bfw// | Biologie / Botanika | Práce na příbuzné téma