Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

výroba čokolády

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády
 (Hana Svobodová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u70ydq// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Návrh modelu výuky vybraných témat z odborných předmětů - zpracování kakaa a výroba čokolády
 (Kateřina Horníková)

2017, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mxnfup// | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Theses on a related topic

Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
 (Alena BEŇADIKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Porovnanie profilu fenolových látok v komerčne dostupných vzorkách kakaa
 (Dávid Krajňák)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cxcjuc// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Návrh modelu výuky vybraných témat z odborných předmětů - zpracování kakaa a výroba čokolády
 (Kateřina Horníková)

2017, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mxnfup/zaverecna_prace.pdf/ | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Theses on a related topic

Návrh a ověření studijní opory pro předmět Stolničení
 (Petra Nečasová)

2021, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/pnftr/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic

Návrh modelu výuky vybraných témat z odborných předmětů - zpracování kakaa a výroba čokolády
 (Kateřina Horníková)

2017, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mxnfup/zaverecna_prace.pdf/ | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Theses on a related topic