Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pokrm

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Tepelná úprava potravin a její vliv na nutriční hodnotu
 (Marek Strečanský)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/3yofcb/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma

Tepelná úprava potravin a její vliv na nutriční hodnotu
 (Marek Strečanský)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/3yofcb/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma

Financial analysis of business plan in the area of gastronomy
 (David Simbartl)

2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7jumwk// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma