Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pokrmKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Tepelná úprava potravin a její vliv na nutriční hodnotu
(Marek Strečanský)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/3yofcb/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma
Tepelná úprava potravin a její vliv na nutriční hodnotu
(Marek Strečanský)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/3yofcb/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma
Financial analysis of business plan in the area of gastronomy
(David Simbartl)2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7jumwk// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma