Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Cell culture-based model for the evaluation of adhesive properties of probiotic bacteria
(Vasiliki Theodorou)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kovhvg// | Agriculture and Food / | Práce na příbuzné téma
Majoritní fenolové sloučeniny v listech jakonu
(Kristina Heřmanová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dozbyd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Fenolové sloučeniny a jejich vliv na lidské zdraví
(Monika Ehrenbergerová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qcpn4e// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Rostlinné džusy a fenolové látky z nich a jejich role na buňky střevního epithelu
(Alžběta Maryšková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//guyb0w// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv fenolových sloučenin v bramborách na oxidační stabilitu smažicího média při přípravě hranolků
(Klára Fialová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dnv1jj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma