Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Víno

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Réva vinná a víno
 (Vlasta Janíčková)

2017, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/unm8l/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Réva vinná a víno
 (Vlasta Janíčková)

2016, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/unm8l/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství přírodopisu pro základní školy Pedagogické asistentství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Analýza nabídky vín z germanofónnych zemí vo vybraných přažských podnikoch
 (Mariana Rožňaiová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/qit9q/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza rakouských vín
 (Alžběta Kašníková)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6963/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit
 (Jiří Zelený)

2021, Disertační práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kny33p// | Hospodářská politika a správa / Regionální a sociální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Víno a gastronomie
 (Petra KUČEROVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3ehh60// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba vína je umění - servírování je věda
 (Jan Pavlíček)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14168/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Charakteristika likérových vín, jejich výroba a uplatnění v gastronomii
 (Nikola Zapletalová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x5mig1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Tvorba výukového modulu v rámci celoživotního vzdělávání v gastronomii Cesta vína z vinice na náš stůl
 (Ludmila Karasová)

2011, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yr31g/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Charakteristika vídeňské gastronomie
 (Veronika BORŽENSKÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ppbs0q// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)