Theses on the same topic (having an identical keyword):

Maso ve výuce gastronomie

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 4 » (total: 32 theses)
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
 (Maija-Leeza Lidmila)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/h94h5/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic

Maso ve výuce gastronomie
 (Michaela Bednaříková)

2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uv0dy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic

Maso ve výuce gastronomie
 (Michaela Bednaříková)

2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uv0dy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic

Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
 (Kristýna Horváthová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Využití metody Sous vide pro přípravu masa
 (Dominika Tamaši)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7m4nfy// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Změny při tepelné úpravě masa
 (Jana Koudelková)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6xug3s// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Zdravotní rizika související s konzumací masa
 (Nikola Hamerníková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//d61w6q// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
 (Tereza Novotná)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4c5lj4// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Produkce a využití masa zvěře farmově chované a lovené
 (Šimon Košárek)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ejthqu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Maso ve výuce gastronomie
 (Michaela Bednaříková)

2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uv0dy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic

« 1 2 3 4 » (total: 32 theses)