Theses on the same topic (having an identical keyword):
KLÍČOVÁ, SLOVA, Potravinářské, aditivum, E250Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Aditiva E250 a E251 v masných výrobcích
(Jana Hajduchová)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w3mq1/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic
Potravinářské barvivo
(Nela Střítežská)2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/um4ni/ | Specializace v pedagogice / Vizuální tvorba se zaměřením na vzdělávání Výtvarná výchova se zaměřením na vzdělávání | Theses on a related topic
Aditiva E250 a E251 v masných výrobcích
(Jana Hajduchová)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w3mq1/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic
Aditiva E250 a E251 v masných výrobcích
(Jana Hajduchová)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w3mq1/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic
Aditiva E250 a E251 v masných výrobcích
(Jana Hajduchová)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w3mq1/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic
Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření
(Taťána Dangová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v0v8fo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Aditiva E250 a E251 v masných výrobcích
(Jana Hajduchová)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w3mq1/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
(Maija-Leeza Lidmila)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/h94h5/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic