Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 5 » (celkem 42 prací)
Aktivizující metody ve výuce anglického jazyka
 (Markéta Sedláková)

2017, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rmxiv/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství ruského jazyka a literatury pro základní školy Pedagogické asistentství anglického jazyka a literatury pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Information Communication Technologies in Teaching English as a Foreign Language: Teacher Perspective
 (Dev Raj Paneru)

2018, Disertační práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/miruo/ | Pedagogika (čtyřleté) / Pedagogika (angl.) | Práce na příbuzné téma

Vývoj cestovního ruchu a hotelnictví ve Špindlerově Mlýně před a po roce 1989 a jeho další potenciál
 (Anna Danešová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10008/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Japonské a Čínské etikety a jejich vliv na hotelnictví a cestovní ruch
 (Uladzislau Lubneuski)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14961/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
 (Jana Maršálková)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/c5nhr/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Marketing měst a obcí v praxi. Kdo se ve městech a obcích zabývá jejich marketingem a co obsahuje jeho/jejich práce?
 (Zuzana Benedyktová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7873/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny
 (Vlastimil Ducký)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ow723/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 5 » (celkem 42 prací)