Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

daněk evropský

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
 (Markéta Kratochvílová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost šťáv z ovoce a zeleniny konzervovaných přídavkem silic
 (Tomáš Sychra)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qb0cpq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Detekce a stanovení složek kančího pachu metodami senzorické analýzy
 (Lucie Marková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xaldhw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Thermo-mechanical Properties, Solvent Retention Capacity and Sensory Quality of Composite Teff-wheat Flour
 (Tomáš David)

2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//l0lvas// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma

Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
 (Andreja Gajić)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k5jguw// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Organoleptické vlastnosti masa daňků evropských (Dama dama) z farmového chovu
 (Marie Henrychová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hq8crv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv postmortálních změn na organoleptické charakteristiky masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
 (Kristýna Steiningerová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6ulp6n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Organoleptické vlastnosti masa daňků evropských (Dama dama) z farmového chovu
 (Marie Henrychová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hq8crv/zaverecna_prace.pdf/ | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Organoleptické vlastnosti masa daňků evropských (Dama dama) z farmového chovu
 (Marie Henrychová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hq8crv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma