Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 25 theses)
Vliv autochtonních a komerčních kvasinek na senzorické vlastnosti vína
 (Radim Helešic)

2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ld7yjf// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic

Senzorické vlastnosti mražených krémů
 (Hana KADLECOVÁ)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//pjdq3v// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
 (Kristina HRADILOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//n64ut3// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Theses on a related topic

The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
 (Maija-Leeza Lidmila)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/h94h5/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic

Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
 (Kristýna Horváthová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Význam proteolytických enzymů v procesu zrání masa
 (Jana Buchtová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7lv3hl// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
 (Martina Kučerová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//izwobj// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
 (Vitalii Varha)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rgoeeu// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Možnosti zvyšování kvality hovězího masa zráním
 (Karel BENEŠ)

2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jgn55p// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Theses on a related topic

Composition of venison and game meat for its processability to meat products
 (Pavlína Pěstová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//x3a465// | Zemědělství tropů a subtropů / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 25 theses)