Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zrání masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Ecotone effect reflected by soil reaction and selected physical soil characteristics – Training Forest Enterprise Masaryk Forest Křtiny case study
(Theodore Danso Marfo)2019, Disertační práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9y44ge// | Krajinné inženýrství / Ekologie lesa | Práce na příbuzné téma
Základní fyzikální vlastnosti automobilového benzinu
(David Prokeš)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//g18wkl// | Zemědělská specializace / Provoz techniky | Práce na příbuzné téma
Mechanicko-fyzikální vlastnosti vlny lam, alpak a ovcí
(Libor Janský)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k10hqg// | Zootechnika / Speciální chovy | Práce na příbuzné téma
Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
(Dafni Gkizi)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ogatb5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Senzorické vlastnosti sladiny
(Hana Piechová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s83bvn// | Fytotechnika / | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů
(Michaela PLONER)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ajs3y0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
(Kamila Součková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k1y2si// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva
(Vojtěch Vlk)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//bz1l21// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv autochtonních a komerčních kvasinek na senzorické vlastnosti vína
(Radim Helešic)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ld7yjf// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
(Tereza JANŮ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma