Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
MandleKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny stability potravin vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
(Petra Škvorová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w36og1// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv ošetření mikrovlnným zářením na kvalitu ořechů, máku a sušeného ovoce
(Petra Škvorová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//582j3x// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Změny stability ořechů a máku vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
(Klára Vašíčková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hywtix// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv ošetření mikrovlnným zářením na dezinsekci hmyzu v ořeších a sušeném ovoci
(Marika Aronová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wfkwpj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv mikrovlnného ošetření na profil mastných kyselin tuku mandlí
(Jan Korous)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ghvd7f// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Změny sušiny a oxidační stability ořechů po ošetření mikrovlnným zářením
(Jan Obdržálek)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wxlk8z// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost potravin ošetřených mikrovlnným zářením
(Kateřina Jírová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hv5zsd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Změny senzorické jakosti potravin ošetřených mikrovlnným zářením v průběhu jejich skladování
(Jolana Trojáčková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q8s04z// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv mikrovlnného ošetření na profil mastných kyselin tuku mandlí
(Jan Korous)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ghvd7f// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma