Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Mandle

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Změny stability potravin vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
 (Petra Škvorová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//w36og1// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv ošetření mikrovlnným zářením na kvalitu ořechů, máku a sušeného ovoce
 (Petra Škvorová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//582j3x// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Změny stability ořechů a máku vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
 (Klára Vašíčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hywtix// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv ošetření mikrovlnným zářením na dezinsekci hmyzu v ořeších a sušeném ovoci
 (Marika Aronová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wfkwpj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv mikrovlnného ošetření na profil mastných kyselin tuku mandlí
 (Jan Korous)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ghvd7f// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Změny sušiny a oxidační stability ořechů po ošetření mikrovlnným zářením
 (Jan Obdržálek)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wxlk8z// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost potravin ošetřených mikrovlnným zářením
 (Kateřina Jírová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hv5zsd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Změny senzorické jakosti potravin ošetřených mikrovlnným zářením v průběhu jejich skladování
 (Jolana Trojáčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//q8s04z// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv mikrovlnného ošetření na profil mastných kyselin tuku mandlí
 (Jan Korous)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ghvd7f// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma