Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stravovací návyky budoucích gastronomů
(Jaroslav Kylián)2014, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rpcmc/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
(Spillerová Spillerová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/y4t6b/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
(Spillerová Spillerová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/y4t6b/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
(Elizaveta Kuznetsova)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/c8go8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition
(Elizaveta Kireeva)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14691/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Stravování ve školách
(Magdalena Pöschková)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/nz9c7/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zdravý životní styl a stravování mladé populace
(Arseniya Kukanova)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14127/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza business modelu – Rozvoz/catering alkoholických míchaných nápojů
(Kristýna Mlčochová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/76820 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
(Anna Venikova)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5046/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma