Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

výběrová káva

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Káva netradičně – soubor publicistických rozhovorů
 (Klára Pospíšilová)

2014, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/fhipg/ | Mediální a komunikační studia / Mediální studia a žurnalistika | Práce na příbuzné téma

Vliv stupně pražení na vybrané parametry kávy
 (Petr Bartošek)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cvgm9r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Studium změn chemického složení kávy během pražení
 (Lenka Kohoutová)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//zast9f// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybrané technologie pražení kávového zrna na jeho chemické složení
 (Kristýna Šajdlerová)

2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//oaeet1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných látek v různých fázích pražení kávy
 (Michaela Zimová)

2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//tzrzk9// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování procesních kontaminantů při pražení kávy pomocí LC-MS
 (Alexandra Ilyushchenkova)

2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//kv0dzl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv stupně pražení na senzorický profil kávy
 (Kristýna Šajdlerová)

2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//dwdxu5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv intenzity pražení na chuťový profil výběrových káv
 (Barbora Kopecká)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nkuw0w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv pražení kávy na obsah antioxidantů a alkaloidů
 (Martina Lamichová)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//2hv4og// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie a popis pražení kávy
 (Lubomír BOUDA)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//diztyn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)