Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

spropitné

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Analysis of Organic Coffee on the Czech Market
 (Margarita Yelisseyeva)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ij0ki/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Expertise in the Czech energy industry: A field analysis
 (Nathalie Marková)

2020, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/g1fxd/ | Mezinárodní vztahy a energetická bezpečnost / | Práce na příbuzné téma

Motivační příklady ze statistiky pro geografy
 (Nikola Paulová)

2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/db5yi/ | Matematika / Statistika a analýza dat | Práce na příbuzné téma

Mohou číšníci v restauraci dopředu odhadnout výši spropitného?
 (Monika Jánská)

2016, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hp6vu/ | Ekonomické teorie / Ekonomie | Práce na příbuzné téma

Vliv pandemie covid-19 na prosperující chod restaurací v Krupce
 (Kristýna SYRYČANSKÁ)

2023, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//ctq6i6// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Spropitné: výzkum hypotetického chování zákazníků českých restaurací
 (Lucie Kratochvílová)

2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hije9/ | Matematika / Ekonomie | Práce na příbuzné téma

Polní experiment s faktory ovlivňujícími spropitné číšníků v restauracích
 (Mária Barčinová)

2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/q07z9/ | Matematika / Ekonomie | Práce na příbuzné téma

Field experiment with tipping
 (Andrey Bortnik)

2023, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/jsngg/ | Ekonomie / | Práce na příbuzné téma

Empirický výzkum, jak zákazníci českých restaurací dávají spropitné, zkoumaný pomocí metody policy capturing
 (Monika Szalaiová)

2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/kkuub/ | Matematika / Ekonomie | Práce na příbuzné téma