Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
SurovinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
La cuisine provencale
(Monika Viktorinová)2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cowob/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství francouzského jazyka a literatury pro základní školy | Práce na příbuzné téma
Tradiční ruská kuchyně a kultura stolování
(Eva KENCKÁ)2012, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//jxwu3o// | Filologie / Ruština se zaměřením na hospodářsko-právní a turistickou oblast | Práce na příbuzné téma
Tradiční kuchyně jako součást jihokorejské kultury
(Michaela KRÁTKÁ)2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//qf93za// | Filologie / Korejština pro hospodářskou praxi | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
(Lucie Brtníčková)2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Analýza preferencí ve spotřebě vína ve vybrané lokalitě
(Štěpán Ryba)2014, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yjetua// | Veřejná správa a regionální rozvoj / | Práce na příbuzné téma