Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ovocné šťávyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
(Adéla Samiecová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4ku59f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných vitaminů skupiny B v mléce metodou HPLC
(Jaroslav Valenta)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2sc2tk// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
(Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ew5epa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
(Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xxxyar// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti stanovení vitaminu D metodou HPLC
(Eva SALVETOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fxy1ct// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitaminu C metodou HPLC s rozdílnou možností detekce
(Kamila ŠIMÁNKOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0a8ijk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Vliv aditiv na reologické vlastnosti ovocných a zeleninových pyré
(Roman Šebela)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//txc685// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma