Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ovocné šťávy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
 (Adéla Samiecová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4ku59f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných vitaminů skupiny B v mléce metodou HPLC
 (Jaroslav Valenta)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2sc2tk// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
 (Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ew5epa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
 (Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xxxyar// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti stanovení vitaminu D metodou HPLC
 (Eva SALVETOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fxy1ct// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitaminu C metodou HPLC s rozdílnou možností detekce
 (Kamila ŠIMÁNKOVÁ)

2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0a8ijk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Vliv aditiv na reologické vlastnosti ovocných a zeleninových pyré
 (Roman Šebela)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//txc685// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma