Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zvěřinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru
(Ondřej Findura)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//sqdlmw// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv sklenice na senzorické vlastnosti vína
(Martin Heřmánek)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10518/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
(Maija-Leeza Lidmila)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/h94h5/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Analysis of sustainable consumption determinants
(Thanh Huy Le)2022, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qrfhx/ | Business Management / | Práce na příbuzné téma
Luxury consumption during hard times: Understanding the relationship between consumers’ emotional states and luxury consumption
(Megi Domi)2022, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/86894 | International Management / | Práce na příbuzné téma
Vývoj spotřeby vybraných druhů zvěřiny v ČR v letech 1989 - 2010
(Josef GRANČAY)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//7e1z6p// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma