Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zvěřina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru
 (Ondřej Findura)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//sqdlmw// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv sklenice na senzorické vlastnosti vína
 (Martin Heřmánek)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10518/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
 (Maija-Leeza Lidmila)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/h94h5/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Analysis of sustainable consumption determinants
 (Thanh Huy Le)

2022, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qrfhx/ | Business Management / | Práce na příbuzné téma

Vývoj spotřeby vybraných druhů zvěřiny v ČR v letech 1989 - 2010
 (Josef GRANČAY)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//7e1z6p// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma