Theses on the same topic (having an identical keyword):
škrobKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní
(Vladislav Vondrášek)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bk9nx/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Glykemický index potravin a jeho stanovení
(Aneta Špiláčková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8jcjdm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Glykemický index a jeho využití ve sportu
(Vendula Gajdová)2008, Diplomová práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/x3qit/ | Tělesná výchova a sport / Učitelství tělesné výchovy pro základní a střední školy | Theses on a related topic
Glykemický index potravin a jeho aplikace a omezení
(Markéta Školoutová)2007, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u64xs/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Theses on a related topic
Glykemický index potravin
(Gabriela Knosová)2008, Bakalářská práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w1ypj/ | Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu | Theses on a related topic
Vliv glykemického indexu potravin na glykémii člověka
(Anna Šafránková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//znye47// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Sacharidy v stravovaní súčasného človeka
(Nika Uhrinová)2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cp0ai/ | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Theses on a related topic
Využití extruze k přípravě amyloso-lipidových komplexů s vyšším obsahem rezistentního škrobu
(Milena Kostennikova)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//mjcmkt// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Využití extruze škrobu k řízenému uvolňování léčiva
(Andrea Červinková)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//vpzzcc// | Syntéza a výroba léčiv / | Theses on a related topic
Nové reaktivní extruze škrobu pro farmaceutické aplikace
(Aneta Vaňková)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//g8o0uq// | Syntéza a výroba léčiv / | Theses on a related topic