Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

müsli

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Výroba netradičních müsli směsí a stanovení jejich základních nutričních parametrů
 (Petra Horáková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rl7fiz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stravitelnost a nutriční znaky technologicky zpracovaných pšeničných zrn
 (Tereza Mrlíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x4l2ou// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně-chemická analýza výrobků pšeničného müsli
 (Andrea Bartošová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yy23tq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba netradičních müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
 (Martina Mrázková)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mqmd6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
 (Alžběta Klůzová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w9juny// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
 (Lenka Kostková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//moqvjp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů
 (Tereza Šťastná)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l494id// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
 (Kateřina Matějková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza vybraných druhů jedlého hmyzu
 (Veronika Kotrbová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8u9v4b// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek chovu na nutriční jakost jedlého hmyzu
 (Daniel Maňhal)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xfixrw// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)